088 472 3426 info@graficom.com

IT-riskmanagement

IT-riskmanagement

IT-riskmanagement voor uw IT-omgeving

Hardware-risico’s en wachtwoorden, processen en handelingen die slechts bij enkelen bekend zijn; in ieder bedrijf liggen dergelijke gevaren op de loer. Waar liggen ze bij u? Graficom helpt ze met IT-riskmanagement in kaart te brengen, van analyse tot oplossing.

Knelpunten

Niet alleen in hardware, maar juist ook in processen en ‘poppetjes’ schuilt het gevaar. Het IT-riskmanagement van Graficom laat u de knelpunten zien en draagt ook direct een oplossing aan. Iedereen heeft gedacht aan het maken van back-ups, maar heeft u ook een herstelprocedure?

Of wordt er in de paniek van een calamiteit lukraak gestart met het terugzetten van data? Mocht uw belangrijkste gebruiker toevallig een achternaam hebben die begint met een Z, dan is deze waarschijnlijk als laatste weer in de lucht.

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

IT Blog

Responsible disclosure

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01