088 472 3426 info@graficom.com

IT-oplossingen voor de zorg

IT-oplossingen voor de zorg

Zorgsector

Service, aandacht en kwaliteit staan centraal in de zorg. De IT moet dan ook helemaal ten dienste van deze speerpunten staan. Graficom zorgt daarvoor. Van advies tot beheer, wij zijn hét aanspreekpunt voor uw IT-portefeuille en zorgen voor totale ontzorging. Zo houdt u tijd over voor de zorg van uw cliënten en patiënten.

Flexibel en schaalbaar

De zorg is een dynamische markt en Graficom past haar dienstverlening daar op aan. Onze diensten en toepassingen zijn flexibel en schaalbaar en bewegen mee met uw organisatie. Zowel qua tarieven als dienstverlening. Zo bent u altijd verzekerd van passende oplossingen en blijft u toch binnen uw budget. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Informeer gerust naar onze referenties en praktijkcases of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

IT Blog

Responsible disclosure

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01