088 472 3426 info@graficom.com

IT-oplossingen voor de publieke sector

IT-oplossingen voor de publieke sector

Publieke sector: semi-overheid en gemeenten

Samenwerking en transparantie staan centraal in onze IT-oplossingen voor de publieke sector. Een heldere en open communicatie zijn hierin belangrijk; alleen dan kom je tot de kern van een optimale samenwerking tussen beide organisaties.

Ongeveer twee decennia ervaring en een club betrokken professionals maken Graficom tot een slagvaardige en betrouwbare IT-dienstverlener. Wij staan voor totale ontzorging en het waarborgen van continuïteit. Kennis en service zijn daarbij sleutelbegrippen. Door een proactieve aanpak met innovatieve technieken verminderen we uw IT-risico’s, verkorten we hersteltijden en dringen we uw IT-kosten terug.

GEMMA, NORA, KING; Graficom volgt de ontwikkelingen binnen deze gebieden en plaatst ze centraal binnen de aangeboden oplossing.

Van IT-beheer van systemen op locatie tot cloud-hosting binnen een volledig afgescheiden gemeente-omgeving binnen onze datacentra in Nederland, Graficom is dé partner voor iedere gemeente.

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

IT Blog

Responsible disclosure

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01