088 472 3426 info@graficom.com

Hier wacht jouw droombaan!

De leukste werkplek met ruimte voor ontwikkeling
Bekijk de vacatures

Werken bij Graficom

Medewerker IT Support

Als supportmedewerker draag je zorg voor een optimale werking van ICT-systemen bij klanten. Je hebt een bewezen staat van dienst en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie.

IT Engineer

Als IT Engineer draag je zorg voor een optimale werking van ICT-systemen bij klanten. Je hebt een bewezen staat van dienst en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante functie.

De bedrijfscultuur

De professionals van Graficom delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en klantgericht. Onze bedrijfscultuur is gebouwd op professioneel mensenwerk met een mix van techniek en interesse in onze klant. Kennis en vaardigheden zijn de basis van onze identiteit. En goede ideeën? Die zijn altijd welkom. Kan een mooi idee bijdragen, dan hebben onze medewerkers de mogelijkheid dit uit te werken en in de praktijk te brengen.

De werkomgeving

Eind 2017 verhuisden we naar een nieuw hoofdkantoor. In Ridderkerk vonden we een nieuwe inspirerende werkomgeving waar onze medewerkers hun talenten optimaal kunnen benutten. Ruimte voor ontspanning en onderlinge samenwerking vinden we ook erg belangrijk. Daarom hebben we een relaxte omgeving gecreëerd met ruime game- en audiomogelijkheden. Want we geloven dat een prettige werkomgeving tot meer inzet, motivatie, inspiratie en betrokkenheid leidt. Ons streven is een goede werkgever te zijn, zodat je je als medewerker echt thuis voelt. Dat betekent ook dat we je stimuleren en motiveren in je persoonlijke ontwikkeling.

De academy

In de IT-wereld betekent stilstand al snel achteruitgang. Daarom willen we actief zijn en innovatief met de markt mee ontwikkelen. Wij stimuleren onze medewerkers om daar een actieve rol in te nemen. Dat doen we door ondersteuning in opleiding en training. Ook de certificering van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsbeleving die Graficom nastreeft. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen en kunnen doorgroeien binnen functies in de organisatie.

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01