088 472 3426 info@graficom.com

Security Oplossingen

Security Oplossingen

Cruciaal onderdeel van uw onderneming

Security is een cruciaal onderdeel van uw IT-omgeving en daarmee voor uw gehele onderneming. Binnen de IT-sector is stilstand achteruitgang. Daarom besteedt Graficom veel tijd aan onderzoek en ontwikkeling van haar dienstverlening. Wij stimuleren onze medewerkers om nieuwe oplossingen aan te dragen en te implementeren.

Door onze innovatieve implementaties in diverse omgevingen worden oplossingen steeds mooier en beter. Dit hoeft niet alleen technisch maar kan ook functioneel zijn. Deze ontwikkelingen bespreken we tijdens het strategisch en tactisch overleg, waarbij we met de klant bekijken welke oplossingen een toegevoegde waarde hebben.

ISO certificering

Graficom hecht veel waarde aan de integriteit en vertrouwelijkheid van data. Naast de volledige ISO 27001-certificering van onze datacenters, is ook het beheerproces van Graficom ISO-gecertificeerd. Deze normen zijn gericht op bedrijfscontinuïteit, integriteit en vertrouwelijkheid.

Het werken volgens deze normen is voor Graficom en haar medewerkers inmiddels een mindset. Wij willen kunnen aantonen dat gegevens die wij voor onze relaties beheren in ieder geval nooit door toedoen van Graficom op straat komen te liggen. Zo worden al onze medewerkers gescreend, werken we volgens een continuïteitsplan en wordt alle data geclassificeerd. Afhankelijk van de classificatie nemen we maatregelen om deze data te beschermen.

Escrow

Het belang van onze relaties staat voorop. Voor Graficom is dit vanzelfsprekend. Graficom voert alle cloud-hosting voor relaties uit onder een escrow-overeenkomst. De hardware en software waar het platform van Graficom op draait, is eigendom van een afzonderlijke organisatie die dit onder escrow voor Graficom beheert. Deze escrow-organisatie heeft slechts één klant; Graficom Solutions B.V.

Stabiliteit

Een calamiteit bij Graficom zal nooit de datacenterdiensten treffen. Zo kunnen we garanderen dat alle data nog minimaal drie maanden voor gebruikers beschikbaar zijn. Bovendien blijven alle data in Nederland en altijd in twee van de datacenters in Delft, Wormer en Rotterdam. Alle data die onder ons beheer vallen, zijn dus redundant uitgevoerd; de data zijn altijd via meerdere routes te bereiken en dat vergroot de stabiliteit.

Graficom is een professionele en ambitieuze organisatie, ISO-gecertificeerd. Ons specialisme is IT-beheer, systeem-security en dataveiligheid.

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

IT Blog

Responsible disclosure

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01