088 472 3426 info@graficom.com

Cloud Diensten

Cloud Diensten

Van server-virtualisatie tot online werkplekken

De cloud maakt informatie gemakkelijk en veilig beschikbaar voor werknemers, partners en klanten die steeds mobieler gaan werken. Graficom cloud diensten realiseert voor uw organisatie een succesvolle migratie van uw IT-omgeving naar de cloud volgens een helder stappenplan.

Nuchter advies

We bekijken altijd eerst of een overstap naar de cloud wel van toegevoegde waarde is. Deze overweging is afhankelijk van uw bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en IT-gebruikers. We adviseren nuchter en transparant. De cloud is namelijk een middel en geen doel.

Hostlinq

Diensten en oplossingen via de cloud faciliteren we via een extern platform; Hostlinq. Een platform dat we in eigen beheer hebben en dat binnen Nederland wordt gehost.

De voordelen van de Graficom Cloud Diensten:

L

Datacenters

Ons cloud-platform wordt ondersteund in drie datacenters in Delft, Rotterdam en Wormerveer. Uw data wordt standaard in twee centers opgeslagen waardoor de kans op uitval nihil is.

L

Opslag in Nederland

Onze datacenters zijn full qualified en certified met monitoring 24/7. De datacenters staan allen in Nederland waardoor uw opgeslagen data ons land niet verlaat.

L

Escrow

Het cloud-platform van Graficom kenmerkt zich door een standaard escrow-overeenkomst zonder extra kosten. Hierdoor kunnen wij ook continuïteit garanderen.

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Spreek vandaag nog met een IT-specialist!

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

IT Blog

Responsible disclosure

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01