088 472 3426 info@graficom.com

All-in IT-beheer

All-in IT-beheer

Van helpdesk tot serverbeheer

Van helpdesk tot serverbeheer en van proactief advies tot het opstellen van IT-budgetten. Complete ontzorging van uw IT-omgeving tegen een vast bedrag per maand, dat is all-in IT-beheer. Graficom neemt u het complete beheer van de IT-omgeving uit handen. Tot 200 werkplekken heeft u in de regel geen interne systeembeheerders meer nodig.

 

Vast bedrag per maand

Bij all-in IT-beheer rekenen we met het aantal werkplekken en servers. U betaalt dus een vast bedrag per maand, los van de hoeveelheid werkzaamheden. Bij ons geen nacalculatie of voorrijkosten. Zo weet u in januari al wat u komende december heeft uitgegeven aan het beheer van uw IT-omgeving.

Voorkomen beter dan genezen

Met preventieve maatregelen als software-updates en patches voorkomen we vervelende storingen. Dit komt de productiviteit van uw organisatie ten goede. Net als de tevredenheid van uw gebruikers. 

Bij Graficom betaalt u voor het voorkomen van storingen. Dat is wel zo prettig voor uw medewerkers. Het eventueel oplossen van verstoringen krijgt u er gratis bij.

 

Wilt u in contact komen met een van onze experts?

Profijt bij een stabiele omgeving

Bij ons draait het om de klant en de oplossing. Een voor u werkbare en stabiele IT-infrastructuur zorgt voor een optimale beschikbaarheid van uw systemen. Wij garanderen een uptime van 99,8% voor ons cloud-platform en werken met gecertificeerde medewerkers en datacenters.

Door veel aandacht aan security en preventie te schenken, voorkomen we storingen nog voordat er incidenten ontstaan. Dat is goed nieuws voor uw doorlooptijden en het werkklimaat voor uw medewerkers.

Ook regelen wij uw back-up en indien nodig de recovery. Wij hanteren een dagelijkse back-up, die de data naar een externe locatie back-upt. Afhankelijk van uw oplossing voldoet Graficom hiermee volledig aan de aanbevolen 3-2-1-back-up-strategie.

IT-advies

Clouddiensten

Security

Informatieveiligheid

Informatie- veiligheid

IT- riskmanagement

Graficom

Graficom is de meedenkende IT dienstverlener die een transparante werkwijze combineert met slimme oplossingen binnen schaalbare kostenbudgetten. Graficom is een ervaren specialistisch bedrijf dat vanuit betrokkenheid haar klanten ontzorgt

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

IT Blog

Responsible disclosure

Dienstverlening

Graficom is een veilige thuishaven in IT-beheer.

Managed IT services (all-in beheer)
Clouddiensten
IT projecten en advies
Security oplossingen
Informatieveiligheid
IT Risk management

Contact

Keurmeesterstraat 2
2984 BA Ridderkerk
Telefoon: 088 472 3426

E-mailadres: info@graficom.com

KvK: 24352107
BTW: NL8123.65.720.B.01